Biografie

Als kind was ik al in de ban van kunst en volgde ik enkele jaren kunstacademie. School en vooral sport staken stokken in de wielen. Kunstzwemmen vroeg heel veel tijd en energie. Als Belgisch kampioen nam ik ook deel aan zeer veel internationale wedstrijden (o.a europese kampioenschappen,…)
Later tijdens mijn hogere studies  had ik extra aandacht voor esthetica en kunstgeschiedenis. Ik reisde veel (vooral in Azië) en werd later beroepshalve verantwoordelijk voor de kunst- en cultuurreizen bij Escape te Brugge.

Na een tijdje had ik het wel gezien en startte ik mijn eigen kinderboetiek in Brugge (Sloebertje). Belgische en creatieve kindercollecties kregen er gauw de bovenhand.
Ik werd moeder van vier kinderen en heb toen alle aandacht aan hen gegeven.  Met volle overtuiging en veel liefde trouwens, om hen een warm en gezellig nest te geven.
Toch bleef de kunstmicrobe kriebelen en zag ik een nieuwe uitdaging. Ik begon te schilderen, eerst met olieverf, maar al snel met acryl. Een jarenlange droom kwam in vervulling.  Schilderen is intussen een belangrijk deel van mijn leven geworden. Ik ben altijd al door kunst en schoonheid gepassioneerd geweest. Nu heb ik een uitlaatklep gevonden die mij heel veel energie geeft.

Comments are closed.